• Praktisk info

  -

  les mer
 • Ferie & lukkning

  Vi har sommerferieavvikling fra uke 26 til og med uke 33. Det er en lege og en sekretær tilstede ved kontoret disse ukene. Pasienter med behov for øyeblikkelig hjelp vil bli prioritert. Laboratorietjenestene våre vil i hovedsak bli henvist til Furst lab. i Dronningensgate

  les mer
 • Vaksinasjoner

  les mer
 • Ansatte

  Ansatte Legehuset Sandefjord er et tre-legesenter med legene Torger Corneliusen, Karoline Gylthe-Kellgren og Jan Martin B. Andersen. Nicolai Ecce er vikar for Gylthe-Kellgren fom. 18.01.21 tom. 31.05.21. Kathleen Ria Saliendra er vikar for Corneliusen fra påsken 2021 tom. påsken 2022. Til sammen har vi ca 2900 pasienter på våre lister. Vi har 3 fast ansatte Continue Reading

  les mer
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  les mer

Besøksadresse

Kilgata 9
3217 SANDEFJORD

Kart

Lokalet er på Kilen Brygge, i samme bygg som Gokstad apotek, se skilting ved apoteket.

 

Våre tilbud

Legehuset Sandefjord er et tre-legesenter tilknyttet Fastlegeordningen. Våre tjenester omfatter konsultasjoner, fjerning av føflekker, enklere skadebehandling, svangerskapskontroll, gynekologiske undersøkelser med celleprøvetaking, blodprøvetaking, EKG, spirometri/lungefunksjonstesting, INR/Marevandosering, blodsukkermålinger, urinundersøkelser mm. Vi har eget laboratorium, og videresender prøver til Furst og Sykehuset i Vestfold ved behov.

 

Konsultasjon

Konsultasjoner foregår etter timebestilling, i ordinær kontortid. Ved livstruende tilstander, ring 113. I helger, på helligdager og etter kontortid, kan legevakten kontaktes på 33 45 67 00 ved behov for øyeblikkelig hjelp.

 

Priser

Vi følger Legeforeningens liste for priser hos fastlegen.

Vær oppmerksom på at ikke alt dekkes av frikortordningen, så noe må du betale for selv om du har frikort, f.eks. en del forbruksmateriale og utstyr. Ta evt. kontakt hvis du lurer på bestemte priser.

Vær også oppmerksom på at arbeid som legen utfører etter stengetid har høyere egenandel enn arbeid på dagtid, det utløses da en såkalt kveldstakst.

Mer informasjon finner du her: https://www.helsenorge.no/betaling-for-helsetjenester/betaling-hos-lege/